facep.jpg

Temps.jpg

El Temps

 

Allaus.jpg
Allaus
logo_FEEC-71x78.png

Visitants en linea

Tenim 13 visitants en línia
RSS
Disposicions legals

El Centre Excursionista de Vilafranca és una entitat agregada a la Federació Entitats Excursionista de Catalunya.

El lloc web del Centre Excursionista del Penedès té per objecte facilitar el coneixement pel públic en general dels nostres serveis, de les activitats que realitzem i dels nostre projectes. Centre Excursionista del Penedès es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense previ avís, modificacions de la informació continguda al seu lloc web o en la seva configuració i presentació. En accedir a aquest lloc web s'accepta que Centre Excursionista del Penedès no serà responsable de cap conseqüència, dany o perjudici que es derivin de l'accés o ús de la informació d'aquest lloc web, o per l'accés a altres matèries a Internet a través de les connexions amb aquest lloc web. El copyright del material contingut en aquest lloc web és propietat de Centre Excursionista del Penedès. El contingut del web es troba sota llicència Creative Commons.

Centre Excursionista del Penedès no es fa responsable dels comentaris ni de les opinions dels nostres col·laboradors ni dels continguts que puguin aparèixer en els llocs web de tercers amb què s’enllaça des d’aquest web, ni de les dades que en elles es puguin demanar.

Les seves dades personals es tractaran amb una confidencialitat total i d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. D'acord amb la llei, el remitent podrà accedir a les seves dades, rectificar-les i cancel·lar-les mitjançant un escrit firmat adreçat al Centre Excursionista del Penedès. En compliment de la "Llei de serveis de la societat de la informació" les nostres dades personals són:

Centre Excursionista del Penedès C/ Pare Martí Grivé, 11 08720 Vilafranca del Penedès Telf. 938172241