XII Marxa de resistència 7 cims

XII Marxa de resistència 7 cims


Clic en la imatge per ampliar

El CENTRE EXCURSIONISTA DEL PENEDÈS organitza la Marxa de Resistència 7 Cims per donar a conèixer camins i racons de la vessant penedesenca de la serralada prelitoral situada entremig de Barcelona i Tarragona, i alhora, facilitar que en una sola jornada es puguin trepitjar 7 cims dels més alts del Penedès històric, algun dels quals voregen els 1.000 metres d'alçària.
La Marxa de Resistència 7 Cims és una prova no competitiva de resistència individual per camins de muntanya que té per objectiu efectuar aquest recorregut en un temps limitat. El recorregut actual, senyalitzat i amb sortida i arribada a la població de Torrelles de Foix, té una distància de 58,6 Km. i 4.446 m. de desnivell acumulat que transcorre per la serralada prelitoral, on es troben les muntanyes i cims més emblemàtics de la zona.
Durant el trajecte s'enllacen set cims, el Clapí Vell, Puig de l'Àliga, el Montmell, Puig Formigosa, Puig Castellar i Puig de les Agulles que estan repartits per quatre comarques, Alt Penedès, Baix Penedès, Alt Camp i Anoia, tot passant per les poblacions de Pla de Manlleu, Aiguaviva i Pontons, a més dels municipis del Montmell, Querol i la Llacuna.
L'acurat disseny de l'itinerari, el bonic paisatge per on passa, les àmplies vistes que ofereix, els diversos punts d'interès que inclou i el tracte i l'atenció al participant durant la caminada són part dels atractius i les característiques que l'organització ofereix als qui vulguin participar en la Marxa de Resistència 7 Cims i així poder gaudir de la mateixa.
Aquesta prova és puntuable per la Copa Catalana de Caminades de Resistència, inclosa en el calendari oficial de la FEEC.

GRANS CANVIS EN LA MARXA D'AQUEST ANY:

Hem modificat diversos trams del recorregut, amb un total de 12,4 Km nous.

  • El primer tram modificat, està comprès entre el Puig de l'Àliga i Pla de Manlleu.
  • La segona modificació es troba entre el Puig de Formigosa i Puig Castellar, incorporant l'emblemàtica Plana d'Ancosa i passant a tocar del Roure Monumental. En aquest tram es suprimeix el coll de la Rimbalda i Puig de Solanes.
  • Incorporem un nou cim a la marxa, el Puig de les Agulles (848 m.) sostre de l'Alt Penedès, situat entre el Puig Castellar i la població de Pontons.

Amb aquests canvis, aconseguim reduir 1.500 m. de pistes asfaltades i posar més camins i corriols pel bosc que faran més atractiva la caminada i gaudirem més de la natura.

SAMARRETES:

Aquest any tindrem, també com a novetat, samarretes de noia/dona.

Us seguirem informant . . .

Consulta l'edició anterior

Altres edicions

 

Lloc sortidaTorrelles de Foix
Inicidiumenge, 3 de maig de 2015